Dit is Bestebureaustoel.nl

De nieuwe generatie bureaustoelen zonder gedoe

Bij ons geen gedoe!

Het kopen van een bureaustoel is makkelijker gezegd dan gedaan. Welke bureaustoel is nu echt geschikt? Door het grote aanbod en opties weet je soms niet waar je moet beginnen met zoeken.

Daarom ontwikkelden wij onder leiding van kantoorinrichter en ergonomie expert Mark van der Sloot de Aergo 247: een bureaustoel geschikt voor nagenoeg iedereen, die perfect in balans is qua prijs, kwaliteit en ergonomie. Simpelweg het beste uit de industrie vertegenwoordigd in één bureaustoel. Zo verlies je geen tijd met het uitzoeken van een goede bureaustoel. Wij weten dat jouw tijd kostbaar is, dus bij ons geen gedoe!

Over Mark

Toen Mark van der sloot 20 jaar geleden zijn carriere begon in de kantoorinrichting, werd zijn aandacht meteen naar ergonomie getrokken. De invloed van werkhouding en manieren van werken op gezondheid kwam toen net onder de aandacht en Mark werd hier direct door gegrepen. Inmiddels adviseert hij vele bedrijven over zit/sta-werken, manieren van actief werken en ergonomie. Daarnaast runt hij Flowork: een bedrijf dat zich richt op totaalinrichting voor kantoren.

Je bureaustoel direct ophalen? Dat kan op onze inspiratiekamer!

Adres:

Bestebureaustoel.nl / Bureaustoelexpert BV

Veenderveld 88

2371 TX Roelofarendsveen

Informatie:

Onze inspiratiekamer is open op afspraak, neem contact op voor een afspraak op 020 2444873

 • Heerlijke verse bonen koffie
 • Ruime parkeermogelijkheden
 • Groot aanbod bureaustoelen aanwezig in de showroom

Wat klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ontzettend blij met deze stoel"

Mijn collega's en ik zijn ontzettend blij met deze stoel. Het bestellen was zo gepiept en de stoelen werden snel geleverd. Nette bezorgservice ook.

Kim, Office Manager

 • "De bezorger nam bij verlaten van ons gebouw zelfs de verpakking mee."

  De modern ogende bureaustoelen passen goed in onze open kantoortuin. Zelf zit ik er heerlijk op en de service was uitermate top, dus ik ben zeer tevreden. De bezorger nam bij verlaten van ons gebouw zelfs de verpakking mee.

  Bram, Directeur

 • "Perfecte stoel om op te werken"

  Perfecte stoel om op te werken. Je stelt hem makkelijk af en ik vind het schommelmechanisme erg fijn. Dan kan ik toch 'bewegen' tijdens het vele computerwerk.

  Jelle, Programmeur